Administrare si mentenanta

administrare site si mentenanta

Ce presupune mentenanta?

In cazul unui site de prezentare al unei firme sau  produs  modificarile de continut sunt  rare, iar clientii nu au nevoie de a accesa site-ul intr-un panou de administrarea pentru a face aceste operatii.

Sunt companii care au nevoie de modificari aproape zilnice asupra paginii web si nu au timp sau nu au cum sa se ocupe de aceste modificari.

Echipa noastra face aceste  modificari  in functie de  necesitatile clientului.

Operatiile de mentenanta continut pot fi:

  • adăugarea sau  modificarea  unui text de pe o pagină;
  • stergerea sau adaugarea unei pagini;
  • înlocuirea logo-ului şi a sloganului.
  • modificarea datelor de contact ale firmei dumneavoastră;
  • înlocuirea pozelor de pe o pagină cu unele mai recente;
  • modificarea poziţiei unui text sau a unei poze;
  • postarea de stiri ;

Mentenanta tehnica  se realizeaza zilnic si presupune monitorizare permanenta a site-ului cu scopul verificarii  functionalitatilor  site-ului si instalarea  anumitor update-uri pentru  module instalate pe site.

Pentru magazinele online modificarile de preturi si de produse sunt frecvente  iar necesitatea de a opera intr-un panou de administrare  este obligatorie.

Noi va oferim si un panou de administrarea in care sa va operati aceste modificari, insa daca doriti sa nu va asumati aceasta sarcina noi putem sa va ajutam si sa va  facem aceste  actualizari in maxim 24 de ore de la e-mailul dvs. .

In ce consta administrarea unui site?

Pe site-urile de stiri, bloguri, magazine online  unde comentariile sunt active , acestea trebuie moderate si aprobate sau respinse. Aceasta operatie trebuie realizata periodic de catre un webmaster sau un administrator.

La site-urile cu formular de  inregistrare si newsletter periodic,  administratorul site-ului  va poate usura activitatea printr-o   mai buna gestiune  a  conturilor utilizatorilor si realizarea de statistici utile.

Serviciul de mentenanta site este inclus in toate pachetele de creare site, durata insa variaza de la 1 h/luna la 2h/luna si este gratuit in primele 3 luni de contract.

Mentenanta site presupune mentenanta tehnica si mentenanta continut care pot fi realizate in maxim 1 ora, respectiv 2 ore.

Pentru un site  de prezentare, timpul in care poate fi realizata mentenanta tehnica timp de o luna  depaseste uneori 1 h, deci  in pachetul basic gratuita va fi in primele trei luni doar mentenanta tehnica.

Daca site-ul dvs. este unul complex care presupune  modificari frecvente ce necesita mai mult timp care insumat depaseste o ora , respectiv 2 ore se contorizeaza  timpul necesar acestui serviciu  si se plateste suplimentar.

Pentru mai multe informatii despre acest serviciu , nu ezitati sa ne contactati.