Termeni si conditii

Termeni si conditii

Introducere

Termeni si conditii de utilizare a site-ului   reprezinta un “acord” incheiat între orice persoană (denumit uneori  utilizator) care accesează site-ul www.ra-co.ro  şi Ravici Consulting SRL, in calitatea sa de proprietar, administrator al site-ului si furnizor al unor servicii puse la dispozitie pe site.

Acest acord stabileşte care sunt condiţiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul www.ra-co.ro (uneori denumit  “site-ul”) ori poate utiliza în orice mod continutul sau orice serviciul oferit prin intermediul site-ului.

Definire termeni:

  • conţinut presupune orice text, document aflat pe acest site, poze , etc.
  • utilizatorul este orice persoană care accesează acest site pentru orice motiv: citire text, precum şi pentru a descărca text sau imagini, folosi, copia parţial sau integral documente/fişiere care se regăsesc pe acest site;
  • serviciu consta  in furnizarea către utilizatori a accesului la date şi informaţii postate pe site-ul www.ra-co.ro.

Acceptarea acordului

Accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau a serviciului, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a acordului si a oricarei prevederi din acesta, iar neacceptarea acestui acord ori a oricărei prevederi din acesta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea site-ului.

Conţinutul site-ului

Continutul site-ului  este proprietatea Ravici Consulting SRL, in afara cazurilor in care este mentionat expres autorul sau producatorul.

Utilizatorii pot folosi conţinutul site-ului exclusiv în scopuri educationale. Utilizatorilor le este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partială, integrala sau modificată a continutului acestui site in alte scopuri.

Doar Ravici Consulting SRL  al cărui autor este, poate exploata in mod indirect in scopuri comerciale continutul site-ului.
Pentru a asigura respectarea legii,in cazul în care observati o incalcare  a drepturilor de autor sau a oricăror alte drepturi,va rugam sa ne trimiteti un mesaj la adresa office at ra-co.ro.

Securitate

Persoanele care acceseaza www.ra-co.ro  iau la cunostiinta faptul ca Ravici Consulting SRL nu poate controla si nu oferă niciun fel de  garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet.

Desi Ravici Consulting SRL  va face tot ce ii sta in putintă pentru a mentine securitatea informaţiilor, nu putem  garanta că informaţiile pe care le primiti sunt  în siguranţa.

Legaturi catre alte site-uri web

Ravici Consulting SRL  a introdus legaturi catre alte site-uri web, pentru a va facilita regasirea informatiilor relevante pentru dumneavoastra.

Limitarea raspunderii

Ravici Consulting SRL nu este raspunzător pentru erorile sau omisiunile prezente in continutul furnizat de utilizatori si de aceea utilizatorul accepta ca  Ravici Consulting SRL nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte rezultate din accesarea/folosirea  site-ului www.ra-co.ro.

Protecţia datelor personale

Completarea formularului de contact de pe site pentru trimiterea unei solicitari presupune trimiterea  unor informaţii cu caracter personal, cum ar fi numele,  adresa de e-mail, numărul de telefon, compania.Toate aceste date sunt solicitate pentru a facilita ulterior  comunicarea cu persoana respectiva.

In acest sens, Ravici Consulting SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele furnizate de utilizatori, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Prezentul acord constituie informare catre utilizatori ca datele personale pe care le furnizează sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului respectiv.

Modificarea acordului

Ravici Consulting SRL  isi rezerva dreptul de a modifica  oricand , oricare din clauzele acestui acord, fara nici o notificare prealabila ai fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori.

Simpla utilizare sau accesare a unui serviciu  oferit de site  după operarea modificarii presupune  acceptarea deplina si neconditionata a modificarilor,  de catre utilizator. Neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata  accesarea site-ului.

 Legea aplicabila

Legea aplicabila acestui site web este legea romana.