CAS genesisWorld xRM

Solutii CRM

Solutiile CAS CRM optimizeaza si sprijina toate procesele de afaceri  din majoritatea departamentelor: vânzari, marketing, service, helpdesk si management. Toate functiile sunt orientate astfel încât sa construiasca o imagine transparenta a relatiilor cu clientii, iar succesul generat prin utilizarea acestor functii este dovedit de cei peste 200.000 utilizatori care lucreaza zilnic cu produsele CAS Software AG.

Indiferent de sectorul de activitate in care  activati, CAS CRM  poate reprezenta software-ul, care sa raspunda perfect nevoilor companiei dumneavoastra.

CRM-urile firmei CAS software AG  pe care vi le oferim  sunt:

CAS genesisWorldC_f307049d62

 

CAS genesisWorld

CAS genesisWorld sprijina procesele centrale dintr-o companie  pâna la cerintele specifice ale unor domenii individuale avand urmatoarele caracteristici :

  • Gestionare centralizata  a datelor ;
  • Prietenos cu utilizatorii si eficient ;
  • Numeroase interfete ;
  • Tehnologie flexibila ;
  • Constructie modulara – care poate fi extinsa în orice moment ;

Pentru mai multe informatii accesati pagina CRM-ului CAS genesisWorld de pe site-ul www.crm4you.ro

CAS PIA
CAS PIA este CRM-ul de la CAS Software AG, care realizeaza managementul  clientilor prin intermediul  web-ului.

Prin intermediul CAS PIA va gestionati  contactele clientilor, coordonati programari sau lucrati împreuna în echipa avand acces la documente  si la  toate informatiile de oriunde v-ati afla.

Spre deosebire de CAS genesisWorld care este recomandat pentru o companie cu multi angajati si multi clienti , CAS PIA  este solutia CRM bazata pe web si este recomandat firmelor care au  pana la 20 de angajati.

Fara instalare si  Know-how IT, puteti începe imediat cu CAS PIA care va  ofera :

  • O  solutie CRM bazata pe web;
  • Accesul imediat la date actualizate ale clientilor ;
  • O siguranta sporita;
  • Costuri de la  4,90 Euro pe luna  per user;

Pentru informatii despre functiile puse la dispozitie de CRM-ul bazat pe web si mod de achizitie  CAS PIA,  accesati pagina de pe www.crm4you.ro.

Achizitie CRM

CAS PIA este CRM-ul  bazat pe Web, iar achitia lui nu necesita un efort financiar prea mare, pretului lui pornind de la 4,9Euro/luna  per user(pachetul Starter) si ajunge la 19,9 Euro/luna per user(pachetul Full).

CRM-ul  CAS genesisWorld poate fi achizitionat  prin cumpararea licentei sau inchiriat prin intermediul serviciului  Software as a Service (SaaS).

CAS genesisWorld SaaS (Software as a Service) va permite sa realizati managementul clientilor dvs. , la un cost fix de 25 Euro/luna  per user, fara achizitia licentei si  fara cheltuieli suplimentare pentru echipamentele  IT, administrare  servere, software.

Mai multe informatii despre modalitatile de achizitie ale CRM-urilor si functiile oferite  in pagina: Functii  CAS PIA si CAS genesisWorld Saas de pe site-ul www.crm4you.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>