CAS Software AG

De ce CAS Software AG si CAS genesisWorld?

Experienta de peste 5 ani cu produsele companiei  CAS Software AG din Karlsruhe – Germania ne-a convins sa devenim parteneri CAS si sa va oferim solutiile CRM  pentru optimizarea  proceselor de business din orice companie.

Solutiile CRM ale companiei CAS Software AG sprijina toate procesele de afaceri  din majoritatea departamentelor  unei companii.

Functiile  xRM-ului CAS genesisWorld sunt orientate sa ofere un management al relatiilor cu clientii performant, al proiectelor, al campaniilor de marketing, al procesului de vanzare, al evenimentelor, al comunicarii, etc.

Peste 200.000 de utilizatori multumiti lucreaza zilnic cu solutiile CRM ale CAS Software AG. Dintre acestia, mai multi clienti au fost premiati pentru proiectul lor deosebit de reusit cu CRM Best Practice Award.

CAS Software AG a câstigat în 2011, pentru a doua ora  premiul “Inovatorul anului” ca învingator general al Competitiei în inovatie Top 100.

Logo CAS Software AG

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii despre compania CAS Software AG si produsele CRM, CAS genesisWorld si CAS PIA puteti citi in pagina Solutii CRM sau  pe www.crm4you.ro.