Consultanta ERP&CRM

Servicii consultanta ERP

Doriti sa cumparati un ERP care sa va gestioneze mai bine resursele si procesele din firma dumneavoastra?

Echipa noastra va realizeaza Analiza de Business si va consiliaza in vederea alegerii ERP-ului  potrivit, pentru ca acesta, in timp, sa va ofere rezultatele dorite.

Mai multe despre serviciile noastre de Consultanta ERP.

Consultanta CRM

Activitatea firmei dumneavoastra presupune multi clienti si doriti un management mai bun al contractelor cu acestia, al intalnirilor angajatilor cu clientii, al taskurilor?

Doriti optimizarea costurilor si a proceselor interne din compania dvs.?

Daca aceste doua intrebari va dau batai de cap, echipa noastra  va poate ajuta prin intermediul consultantei CRM, gratuite pe care v-o oferim .

Ce va oferim prin Consultanta CRM?

Firma noastra ofera servicii complete in legatura cu achizitia  unui CRM.

Consultanta CRM oferita presupune o analiza pe care o realizam impreuna cu dvs.

La aceasta analiza va trebui sa raspundeti la cateva intrebari legate de activitatea companiei, pe care le puteti citi in pagina analiza CRM.

Solutiile CRM pe care noi vi le oferim sunt CAS genesisWorld si CAS Pia, solutii software produse de compania CAS Software AG din Germania.

Solutiile CRM pot fi achizitionate prin cumpararea licentei sau prin inchiriere prin intermediul Software as a Service(SaaS).

Ce trebuie sa faceti dvs.?

– ne contactati prin formularul de contact de la pagina Contact a site-ului si ne lasati datele dumneavoastra de contact, precum si ce anume doriti;

– un reprezentant al echipei noastre de consultanti, in cel mai scurt timp, va lua legatura cu dumneavoastra, pentru o analiza aprofundata;

– in functie de cerintele specifice va consiliem gratuit in alegerea solutiei CRM, care sa satisfaca  pe deplin nevoile activitatii pe care o desfasurati;

– va prezentam functionalitatile solutiilor CRM aflate in portofoliul nostru si cat de bine pot ele sa va ajute in managementul activitatii dvs;

Indiferent daca aveti nevoie în domenii ca: marketing, vânzari sau service, software-ul CRM, CAS genesisWorld va sprijina de la primul contact cu clientul pâna la service-ul post-vânzare. Toate datele privind clientii, furnizorii si alti parteneri de afaceri sunt disponibile printr-o simpla  atingere de buton, toate procesele de afaceri fiind sprijinite în mod profesional.

Software-ul CRM poate fi implementat extrem de rapid , este productiv din prima clipa si poate fi extins cu numeroase module. Întretinerea este simpla, iar accesul centralizat la date ii impresioneaza pozitiv pe angajatii si promoveaza acceptanta înca de la început.

Compania noastra va mai ofera urmatoarele servicii pentru  CRM-ul CAS achizitionat prin intermediul nostru :

  • mentenanta a sistemelor CAS sau a intregii infrastructuri IT&C;
  • analiza de business;
  • asistenta tehnica 24/7 la cele mai mici preturi de pe piata;
  • servicii de upgrade;
  • servicii de extindere functionalitati;
  • servicii de integrare cu alte sisteme;
  • servicii de dezvoltari personalizate si customizari.

Pentru mai multe informatii de produsele CRM, functionalitatile oferite si modul de achizitie  va rugam sa accesati site-ul www.crm4you.ro